takarítas Szeged

Irodatakarítás extrával

Tegye irodáját tisztává és biztonságossá és kölcséghatékonyabbá mint valaha is gondolná!

Beszéljünk a pézről…

 

Mert a pénzpénz nem a fán terem!!

Megdolgozunk érte de hiba ha nem gazdálkodununk vele hatékonyan.

Számoljuk ki mennyit költ cégünk vállalkozásunk betegszabadságra és mennyi pénzt veszítünk igy el a munkából való kieséssel. Minnél több alkalmazott dolgozik a cégnél annál jobban hatványozódik ez a probléma. Havi 200 e ? netalán még több is?

Ennek most VÉGE!

A betegek létszáma jelentőssen csökkenthető a fertőzések megelőzésével pl. légúti fertőzések, influenza járvány idején, nanotecnológiás fertőtlenítéssel.

 Költségek összehasonlítása 400 nm.- es iroda esetében:

 

fertőtlenítés ár

 

Igen jól látta!  50% árengedményt biztosítok minden leszerződött ügyfelemnek aki a vállalkozásommal takarítassa ingatlanát.

Jelenlegi szabad kapacitás:

 

Négyzetméter

Munkaóra

Maximum iroda vagy üzlet

Mit kell tennem ha igénybe szeretném venni az 50% kedvezményt?

Kérem jellezze felém szándékát, és eggyeztetett időpontban felkeresem Önt helyszíni szemle céljából. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár és a konzultáció ingyenes.

Kapacitásunk limitált ezért kérem jelezze időben szándékát. 

 

Milyen hatékony ez a fertőtlenítő eljárás?

A Nanosept® egy új generációs fertőtlenítőszer a tisztítószerek családjában. Antimikrobiális azaz baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló atomos állapotú aktív oxigénnek, továbbá az ezüst részecskéknek köszönheti. Hatóanyagainak segítségével a legveszedelmesebb mikroorganizmusokat is képes néhány perc alatt elpusztít.

 

A felületre történő felvitel után a benne lévő hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel, amely azonnal és igen hatékonyan kezdi ölni a baktériumokat, gombákat és vírusokat. A felület száradása során a hidrogén-peroxid vízre és oxigénre bomlik el. Az oldatból visszamaradó ezüst részecskék tartós antimikrobiális, fertőtlenítő hatást fejtenek ki.

 

A különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek erősen maró tulajdonságuk következtében roncsolják a tisztítani kívánt felületet, sőt, klór tartalmuk miatt károsítják a környezetet, valamint irritálják és roncsolják a nyálkahártyát, károsítják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyes.

Mi a különbség a hagyományos kézi fertőtlenítés és a nanotecnológiás fertőtlenítés között?

kézi fertőtlenítés

Hagyományos kézi fertőtlenítés

Munka igényes és időigényes

Kézi fertőlenítés lemosással igen aprólékos munka , ezért a bérköltségek és járulékaik igen magasak.

A takarítás ideje alatt az ingatlan nem alkalmas munkavégzésre, ezért ez idő alatt nem üzemelhet a vállalkozás.

Nem elég hatékony

Nagy a hibalehetőség hogy valami kimarad a fertőtlenítőszerrel való lemosásból, ez éppen elég arra hogy ne legyen kórokozómentes a környezet.

Fertőzés veszély

Az ingatlanban dolgozó takarítószemélyzet fertőzés veszélyének van kitéve.

 

 

hidegködös fertőtlenítés

Nanotecnológoás fertőtlenítés

Gyors

A fertőtleníő eljárás csupán csak 1-2 órát vezs igénybe, és az épület újra használható. Nem kell ez miatt munkaszüneti napot tartani.

Hatékony

Hideg köd permetezési eljárással a fertítlenítő minden résbe eljut , nem csak a berendezést hanem még a légtér és a falak, textilek is fertőtlenítve lesznek.

Nincs fertőzés veszély

kizárólag 1 fő végzi a permetezést tetőtől talpig beöltözve védőfelszerelésbe, betartva a higiéniai és munkavédelmi szabályokat.

Tartós védelem

Az ezüstkolloidot tartalmzó fertőtlenítőszer 7- 10 napig megakadályozza hogy a vírusok a felületen megtapadjanak.

Engem ez érdekel !

Időontot kérek személyes megbeszélésre